Nieuws

23 januari 2023

Oud- leerling Shri Vishnu School in de halve finale van 'Op zoek naar Danny en Sandy'

Shay Lachman, oud-leerling van de Shri Vishnu School uit Den Haag, doet mee aan het NPO1 tv-programma "Op zoek naar Danny en Sandy". John Travolta maakte de rol van Danny Zuko in Grease legendarisch. De Haagse Shay wil in zijn voetsporen treden. Hij zit deze week in de 6de live-show en tevens de halve finale van "Op Zoek Naar Danny en Sandy".  In dit programma wordt de nieuwe Danny Zuko gezocht voor de Grease musical.

Oud- leerling Shri Vishnu School in de halve finale van 'Op zoek naar Danny en Sandy'
Een kort stukje over Shay Lachman:

"Mijn naam is Shay Lachman. Ik ben 26 jaar en woon momenteel in Amsterdam. In 2021 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg tot musical artiest. Sinds dien probeer ik al jong talent te stimuleren om te vechten voor hun dromen. Na mijn opleiding heb ik in 2 producties mogen staan namelijk: Spring Awakening en Disney’s Aladdin waar ik ook cover was van de rol Aladdin. Op dit moment ben ik 1 van de 4 kandidaten die meedoet aan ‘Op Zoek Naar’, de zoektocht waarin ze op zoek gaan naar de nieuwe Danny & Sandy voor de musical Grease. Ik wil met mijn deelname jong Hindoestaanse talent inspireren om hun dromen na te jagen, ook wil ik laten zien dat kleur niet meer bepalend moet zijn om een bepaalde rol te kunnen gaan spelen, zodat er meer ‘colorblind’ gecast kan worden."

 

Wij waarderen het enorm als u Shay zou willen helpen. Hierbij de link om te stemmen op Shay: https://opzoeknaar.avrotros.nl/. Let op: U kunt alleen vrijdag 27 januari om 20:25 uur stemmen op Shay.

 

Het zou natuurlijk geweldig zijn als de Hindoestaanse Shay Lachman wint! Wat een talent en een mooie motivatie om deel te nemen aan het programma. Wij zijn erg trots op onze oud-leerling Shay!

 

Wij wensen Shay heel veel succes! Alvast bedankt voor het stemmen.