Nieuws

02 maart 2023

Meisje 8-12 jaar van Indiase/ Hindoestaanse afkomst gezocht voor filmhoofdrol

De Surinaams-Hindoestaanse filmmaakster Zainab Goelaman is op zoek naar een meisje tussen de 8 en 12 jaar van Hindoestaanse of Indiase komaf om de hoofdrol in haar nieuwe film te vertolken. Mochten er leerlingen zijn die dit leuk zouden vinden, dan willen wij ze de kans om auditie te doen natuurlijk niet ontnemen. Het is wel kort dag, want aankomende woensdag 8 maart is de deadline al, maar desalniettemin wilden we dit bericht toch doorgeven. Onderstaand de oproep van Zainab zelf, een foto van haar en de flyer met de oproep.

 

 

 

 

 


Meisje 8-12 jaar van Indiase/ Hindoestaanse afkomst gezocht voor filmhoofdrol
Hallo daar! Ik ben Zainab Goelaman en ik ben een Surinaams-Hindoestaanse filmmaker. Ik schrijf en regisseer al een paar jaar films en series voor Nederlandse televisie en streamers.

 

Ik ben op zoek naar een Hindoestaans meisje tussen de 8 en 12 jaar oud die de hoofdrol wil spelen in mijn nieuwste film. Het is een korte film met maar 2 of 3 draaidagen, over een héél belangrijk onderwerp: de impact van pesten en racisme op een kind. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat Hindoestanen beter gerepresenteerd worden in Nederlandse media, dus ik hoop op deze school een heel getalenteerd meisje te vinden die graag wil acteren!Is acteren jouw droom, of wil je het een keer proberen? Geef je dan uiterlijk op woensdag 8 maart op voor de castingdag. Aanmelden kan door een filmpje te sturen naar info@jutenjulcasting.nl waarin je jouw naam, leeftijd, lengte, woonplaats, hobby’s en eventuele acteerervaring opnoemt. Ervaring is niet nodig, enthousiasme vinden we veel belangrijker! En vergeet niet het telefoonnummer van je ouders mee te sturen in de mail.


Voor meer informatie over dit project en hoe je het kan ondersteunen, kan je altijd even mailen naar het castingbureau of hier kijkje nemen.Liefs van Zainab

 

 

Mocht je auditie doen: heel veel succes gewenst!