Nieuws

04 mei 2022

Leerlingen geven rondleiding op de Shri Vishnu School


Op zoek naar een goede en fijne school in Den Haag voor jouw kind? Nieuwsgierig naar wat er gebeurt in dat mooie gebouw in de Schilderswijk? Zit jouw kind in een andere stad op een SHON school en wil je weten hoe het er in Den Haag aan toe gaat? Of wil je zien hoe het dagelijkse reilen en zeilen er aan toe gaat op de school van jouw (klein)kind(eren)? Benieuwd naar Hindoe onderwijs? Geinteeresseerd in Dharma en de Hindoefilosofie? Wil je trotse en enthousiaste leerlingen zien?

 

Als je op één of meer van de vragen JA hebt geantwoord moet je zeker kijken naar het fimpje gemaakt door Natraj TV, waarin leerlingen van de Shri Vishnu School een rondleiding geven door hun school en andere kinderen en docenten interviewen.

 

Heb je meer vragen of ben je enthousiast geworden? Schrijf dan zondag 15 mei in je agenda en kom gezellig langs. Leerlingen geven workshops, presentaties en rondleidingen. Ook het hele onderwijsteam zal aanwezig zijn en alle partners (zoals oa kinderopvang) om iedereen te woord te staan en onze mooie moderne school te laten zien.

 

15 mei open dag op de Shri Vishnu School

Abraham van Beijerenstraat 56 in Den Haag

Tijd: 12.00 - 16.00 uur